Patou Nordique F-kullen

NyföddaHär är valparna mindre än ett dygn gamla, men redan väldigt starka. Det är tik nummer ett som syns längst till vänster, de tre hanarna därefter (nummer sex, två och fem). De tre andra tikarna ligger lite under och emellan på den här bilden och syns inte lika tydligt.

Valp 1, Tecknad tik

En dam med bestämda åsikter från dag 1 och framåt. Hon är tecknad på huvudet och öronen samt har en fläck vid svansroten.


Valp 2, tecknad hane

Den första som tog sig en långpromenad, 2 meter från dynan två dygn efter födelsen. Han är tecknad på huvudet och öronen samt har en fläck vid svansroten. Han kommer troligtvis att bli Arrouye till färgen, liksom sin mor.


Valp 3, vit tik

Hon har lite teckning "inne i" öronen.


Valp 4, tecknad tik

Hon har vänster öra tecknat samt en rund prick i pannan. Hon har även en fläck vid svansroten och en på svansen.


Valp 5, tecknad hane

Lillpojken när de föddes (i det här gänget är han minst, men 420 gram är ingen liten valp), men han håller sig alltid framme. Det är han som hittar de bästa sovplatserna. Han är tecknad på huvudet och öronen samt har en fläck vid svansroten.Valp 6, tecknad hane

Han är den som oftast klättrar ur lådan (redan nu när de är fem dagar gamla). Han är tecknad på huvudet och öronen och har en fläck på höger sida. Han kommer att bli Arrouye till färgen, liksom sin mor.


Valp 7, tecknad tik

Hon är tecknad vid höger öra, men i övrigt vit.